Šta se dešava sa brakom Melanie i Donalda Trumpa?

Piše: Preuzeti tekst

Nakon izlaska iz Bijele kuće i Trumpovim prihvaćanjem gubitka nakon predsjedničkih izbora (s čime se nije mogao pomiriti duže vrijeme), sve je izgledalo idealno. Melania i on su brzo nakon izlaska sjeli u avion i odletjeli na Floridu, gdje i sada borave. Mirniji život, dalje od kamera i paparazzi fotografa ipak nije tako miran.

Kako mediji pišu, Melania je zadnjih dana hladna.

Otkako su napustili Washington, Melania je razočarana. Razlog tome je što je u trenutku napuštanja pozicije prve dame bila izuzetno nepopularna i nije imala simpatije javnosti. Kao ‘so na ranu’ bile su najlošije ocjene, kao prva dama u moderno doba, koje je dobila prema anketi.

Melania je uznemirena što je na njenu reputaciju utjecala neumorna kampanja bivšeg predsjednika Donalda Trumpa i posljedična smrtonosna pobuna nakon upada u Kongres. Upravo je taj događaj u januaru bio vrlo važan u njenoj komunikaciji. Nije bila sigurna treba li šutjeti ili osuditi nasilje koje se dogodilo, te bila je svjesna da što god da kaže neće dobro proći.

U nastavku je otkriveno i kako provodi dane. Prema svemu sudeći, nastoji izbjegavati supruga. Ujutro odlazi u spa, vraća se na ručak, ponovno u spa i onda navečer večera sa suprugom. I tako u krug.

Podsjetimo, dok su svi dugo mislili da je to njezin pokazatelj da nije zadovoljna životom, njena bivša prijateljica i savjetnica Stephanie Winston Wolkoff nedavno je otkrila kako je sve to zapravo igrokaz bivšeg predsjednika i prve dame, za koji su sami smislili scenarij. U scenariju su tako bili odglumljeni izljevi bijesa i neposluh. Cilj im je bio, kako kaže Stephanie, zadržavanje očiju javnosti u nju i predsjednika.

Izvor: Stori.hr 

(E.Dž.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti