Fanovi serije “Igre prijestolja” oduševljeni:  Stigla prinova

Piše: Redakcija

Omiljeni par planetarno popularne serije “Igre prijestolja” Rose Leslie i Kit Harington, nakon dvije i po godine braka, postali su roditelji malenog dječaka. Oni su osvojili simpatije svih fanova širom svijeta, a tumačili su uloge “divljakuše” Ygritte i “Kralja na Sjeveru” Jona Snowa.

Da su postali roditelji saznalo se tek nakon što je Page Six objavio u utorak fotografije Kita i njegove supruge koja je u nosiljci na prsima nosila njihovo novorođenče. Nakon toga njihov menadžer je kratko izjavio:  -Stigle su vrlo sretne vijesti.

Par se uglavnom klonio javnosti otkako su u septembru prošle godine fotografijom saopćilii da je 33. godišnja Rose trudna.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Rose Leslie (@roseleslieharington)

Tokom trudnoće Rose je otkrila da su se ona i suprug Kit izolirali u svojoj novoj vili Tudor koju je u šali nazvala “kućom koju je Jon Snow izgradio”.

– Nevjerojatno je stara. Imamo slamnati krov u kojem je trenutno ogromno gnijezdo stršljena – izjavila je Rose.

S obzirom da je vila stara, prošle godine  su dobili zeleno svjetlo da je obnove i to sa 1,75 miliona funti.

Napravit će novu kuhinju, ugraditi modernu kadu u spavaću sobu u seoskoj kući iz 16. stoljeća, a posao će uključivati i ugradnju peći na drva. Tu su i brojne adaptacije prostorija, izmjene cijevi i drvenih dasaka na podovima, a sve kako bi svoj dom učinili što ugodnijim za život, posebno sada kada je porodica proširena za novog člana.

Ipak, nije sve uvijek bilo tako bajno. Glumca je teško pogodio kraj rada na serijalu te završio na rehabilitaciji zbog stresa, iscrpljenosti i problema s alkoholom.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Kit Harington (@kitharingtonig)

Tada je izjavio kako je u početku teško izlazio na kraj sa slavom i “zastrašujućom” pozornošću.

– Imao sam osjećaj da se moram osjećati kao najsretnija osoba na svijetu, a zapravo sam se osjećao užasno jadno. Izgubio sam ravnotežu – izjavio je svojevremeno.

Ti problemi su daleko od njih, a sigurno će uživati u ulozi roditelja .  Ime djeteta još uvijek ovaj sretni par nije otkrio.

(E.Dž.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti