Hari Mata Hari se prisjetio djetinjstva: Porodica je kompas koji nas vodi…

Piše: E.Dž.

Izvor: Instagram

Hajrudin Hari Varešanović – Hari Mata Hari, muzička legenda je Sarajlija rođen 1961. godine. Svoje djetinjstvo proveo je na Vratniku, na sunčanoj padini Sarajeva.

Sada se objavom na Instagramu prisjetio svojih dječačkih dana, a na slici su, zajedno s njim, njegova majka i sestra. Hari na fotografiji je vjerovatno imao oko četiri godine, a slika je crno – bijela.

– Porodica je kompas koji nas vodi. Ona nas inspiriše da dosegnemo velike visine, i tješi kada povremeno padnemo – napisao je pjevač u opisu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Hari Mata Hari (@harimatahariofficial)

Inače, Hari je odrastao uz muziku. Njegov dedo je bio violinista i poznati izvođač sevdalinki, koji je svoju ljubav prema ovoj umjetnosti prenio i na unuka.

Nakon kraće pauze, uz novogodišnje praznike, popularni bh. pjevač je  počastio svoje fanove i  objavio novu pjesmu pod nazivom “Ja sam sam što nemam tebe”.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti