Božo Vrećo rastužio objavom o majci: Ljubav nam daje snagu

Piše: E.Dž.

Jedinstveni bosanskohercegovački umjetnik Božo Vrećo rastužio je mnoge objavom na društvenoj mreži. Kao što je već poznato javnosti, Božina majka boluje od karcinoma, a poznati  interpretator i autor sevdalinki svu svoju pažnju usmjerava ka njenom liječenju.

Naime, princ sevdaha je na Instagramu sa pratiteljima podijelio fotografiju i uz to napisao dirljiv tekst ispod svoje objave.

– Sutra idemo na kemoterapiju, a danas samo Sunce na balkonu, najdivnije Sunce u Sarajevu našem. Ljubav je silna,nenadmašna u nama, daje nam snagu i volju da ne pokleknemo i da nastavimo dok ga ne pobjedimo. Puno vas mi je pisalo i nekolicina vas me i srela, svi ste puni topline i saosjećanja,i to je pokazatelj da dobrota uvijek i svagda pobjeđuje i da isijava ono jako vrijedno-nadu – napisao je on.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Vreco Bozo (@bozovreco)

Božo je dobio brojne komentare i riječi podrške.

– Na kraju teškog radnog dana ugledati Vas dvoje kao da je i mene Sunce obasjalo.. Grlim Vas jako – napisala je jedna od pratiteljki.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti