Azra daruje: Osvojite parfem, balsam, časove engleskog, Zeotex Zeolit, i saznajte imena dobitnika iz prošlog broja

Piše: Redakcija

Mirisni sastav otvara se živahnim prodorom svježe mandarine, mrvicom kruške i veselom, voćnom aromom bobica ružičaste paprike. U noti „srca“, miris dostiže svoj vrhunac i otvara nježni, cvjetni buket đurđevka, jasmina i ruže – kraljice cvijeća. Osnovna nota kompoziciji pruža mekani krevet od kašmirovog drveta i bijelog mošusa. Boemska romansa “Betty Barclay” poziva svoju nositeljicu na snove i prati je kroz dan, lagana poput pera.

s.Oliver Selection for Woman iz prošlog broja osvojila je: Begzda Kalinović, Goražde.

Betty Barclay može biti vaš, ako ste čitatelji „Azra“ magazina!

Sve što treba da uradite jeste da u SMS poruci napišete:  OK (razmak), ORBICO, svoje ime i prezime, godište te grad u kojem živite. SMS poruke šaljite na broj telefona: 091 510 101.



To nije sve, AZRA Vam poklanja i pet Bergonall balsama:

Sve što treba da uradite jeste da u SMS poruci napišete:  OK (razmak), BERGONALL, svoje ime i prezime, godište te grad u kojem živite. SMS poruke šaljite na broj telefona: 091 510 101.



Magaza Callan Accredited School nagrađuje pet čitatelja besplatnim ulaznim testiranjem i probnim časom po CALLAN metodi u trajanju 50 minuta. Uživo ili online.

Sve što treba da uradite jeste da u SMS poruci napišete: OK (razmak), CALLAN, svoje ime i prezime, godište, te grad u kojem živite. SMS poruke šaljite na broj 091 510 101.


UPOZNAJTE ZEOTEX ZEOLIT

Apsorpcija toksina i štetnih tvari

100% prirodan vulkanski mineral

100% siguran, bez nuspojava

Široka primjena

Dva ZEOTEX pakovanja od 125 grama mogu biti vaša:

 

Sve što treba da uradite jeste da u SMS poruci napišete: OK (razmak), ZEOTEX, svoje ime i prezime, godište, te grad u kojem živite. SMS poruke šaljite na broj 091 510 101.


 


Dobitnice CELLTONE EXCLUSIVE gela iz prošlog broja su:

Amra Džehverović, Cazin
Arijana Arapović, Sarajevo
Azra Toromanović, Bihać
Emina Velagić, Bugojno
Elma Dedić, Sarajevo

Molimo sretne dobitnice da se jave u redakciju (tel. 033 281 393 / 033 281 444) radi informacije o preuzimanju nagrade. Prije dolaska na recepciju potrebno je pozvati putem telefona. Rok za preuzimanje je sedam dana od dana objave. Nagrade se preuzimaju u Avaz Twist Toweru (Tešanjska 24a, Sarajevo) od ponedjeljka do petka, od 10 do 16 sati.


Dobitnici CATRICE poklona su:

Mirsada Brkić, Kakanj
Sadžida Hasović, Mostar
Kanita Bradarić, Tuzla

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti