Poznati parovi koje su spojili prijatelji

Piše: Redakcija

Upoznali ste svoju srodnu dušu na zabavi zajedničkog prijatelja ili su vam oni namjestili sastanak “na slijepo”? Baš tako su započele veze i nekih poznatih parova. U nastavku čitajte koga su to upoznali zajednički prijatelji.

Justin Theroux i Jennifer Aniston

Glumce je spojio Robert Downey Jr. još 2007. godine.

“On i Jen su kliknuli na pravi način”, rekao je Downey i dodao da je bio  spreman i da skoči s mosta samo da uspije ih povezati.

Meghan Markle i Princ Harry

Tokom njihovog prvog zajedničkog intervjua nakon objavljivanja zaruka, Harry je potvrdio da ga je sa budućom suprugom upoznao zajednički prijatelj koji im je organizovao sastanak “na slijepo”. Princ i glumica su jednostavno “kliknuli” još tokom prvog sastanka, a ostatak je historija.

Anne Hathaway i Adam Shulman

Zaljubljeni par je upoznao zajednički prijatelj na filmskom festivalu “Palm Springs” 2008.

Kourtney Kardashian i Scott Disick

Dugo su bili jedan od najzanimljivijih i najduhovitijih parova na svjetskoj sceni. 2006. godine su se upoznali na kućnoj žurki zajedničkih prijatelja, a od tog trenutka bili su nerazdvojni.

(E.Dž.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti