Fanovi iznenađeni fotografijom: Britney Spears pozirala sa sinovima

Piše: Redakcija

Britney Spears je odavno aktuelna tema u svijetu slavnih. Pjevačica je pozirala sa svojim sinovima za porodičnu fotografiju. Na fotki su 15-godišnji Sean Preston, 14-godišnji Jayden James i nasmijana Britney. Slika je objavljena na Instagram profilu posvećenom upravo Britneyinim sinovima. Djeca su rijetko viđena s 39-godišnjom pjevačicom pa su fanovi iznenađeni koliko su narasli. Češće su sa svojim ocem, Britneyinim bivšim mužem Kevinom Federlineom.

Inače, u 2019. godini poništena je prvotna sudska odluka da sinovi budu u ravnomjerno podijeljenom skrbništvu majke i oca te je odlučeno da Federline dobije 70% starateljstva, pa tako Sean Preston i Jayden James znatno manje vremena provode s majkom, piše Mirror.

Izvor:Index

(Dž.S.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti