Tužnom porukom Hanka Paldum se oprašta od prijatelja Milana Bandića

Piše: E.Dž.

Vijest o smrti gradonačelnika Zagreba Milana Bandića potresla je region. I Hanka Paldum, bosanskohercegovačka diva i kraljica sevdaha, se emotivnom porukom oprostila od dugogodišnjeg prijatelja, koji je bio rado viđen gost na njenim koncertima.

U njenim sevdalinkama je uživao gradonačelnik koji se, na velikom koncertu u Zagrebu 2019. godine, u jednom trenutku pridružio pjevačici na bini. Bandić je zagrlio Hanku, poklonio joj buket crvenih ruža i pozvao prisutne da zaplješću njenoj dugogodišnjoj muzičkoj karijeri.

Bh. diva se slikom prisjetila tih vremena i napisala da je Bandić bio dobročinitelj koji je ugradio svoju dušu u Zagreb.

– Dragi Milane Bandiću, bio si prijatelj svima, bio si dobročinitelj svakome ko ti se obratio, dobri čovječe. Ugradio si sebe i svoju dušu u svoj Zagreb, zato ti neizmjerno hvala. Dragi naš prijatelju velikog srca ti ode a ostavio si dobra djela koja će te uvesti u rajske perivoje.Počivaj u miru dobra dušo – napisala je ona.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Hanka Paldum official (@hankapaldum_official)

Podsjećamo, Milan Bandić gradonačelnik Zagreba, preminuo je od posljedica srčanog udara,  u noći sa subote na nedjelju u 66. godini.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti