Preslatko: Kako je izgledala Nikolina Ristović nakon što ju je našminkala kćerkica

Piše: Preuzeti tekst

Voditeljica Nikolina Ristović iskoristila je društvene mreže kako bi s pratiteljima podijelila kako je to izgledala nakon što je njena kćerka bila zadužena za make-up. Naime, mnoge od nas su se kao djevojčice rado igrale s majčinom šminkom, a upravo je to učinila i Una Sofija. No, osim što se poslužila preparatima iz njene kozmetičke torbe, djevojčica je i svoje vizažističke vještine odlučila testirati upravo na majci.


Petogodišnja Una Sofija odlučila se poigrati nanošenjem tuša na kapke te je kreirala upečatljivo sjenilo prugastog uzorka. Djevojčica je bila iznimno zadovoljna svojim uratkom, a ponosna majka ga je rado podijelila s obožavateljima putem Instagram priče. “Prekokrasna… čak možda i više nego obično”, ustanovila je voditeljica. Inače, ovo nije prvi puta da se djevojčica spremno uhvatila  majčine dekorativne kozmetike te pokazala zavidnu razinu šminkerskog talenta.

Izvor: Miss7

(E.Dž.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti