Vanessa Bryant o preminulom suprugu: Bol je nezamisliva

Piše: Preuzeti tekst

Vanessa Bryant, supruga tragično preminulog košarkaša Kobea Bryanta i njihove 14-godišnje kćeri Gianne koji su poginuli u padu helikoptera u januaru 2020. godine, za People magazin dala je emotivnu ispovijest.

-Ne mogu reći da sam jaka svaki dan.  Nekad mislim da neću doživjeti novi dan-  ispričala je.

Dok je svijet oplakivao NBA legendu i njihovu kćer Gigi, 38-godišnja Vanessa potiho je, kaže, radila na tome da što prije dovede u red svoj život i život porodice, 18-godišnje kćeri Natalie, četverogodišnje Biance i 20-mjesečne Capri.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vanessa Bryant 🦋 (@vanessabryant)

Preuzela je kreativne projekte koji su ostali nedovršeni u Granity Studios, multimedijskoj firmi pokojnog supruga, a nedavno je ponovno pokrenula Kobeovu dobrotvornu neprofitnu organizaciju s “Mamba & Mambacita Sports”, kako bi pomogla osnažiti mlade djevojke i pružiti jednake mogućnosti mladim sportašima, što je vizija koju je Kobe živio.

-Bol je nezamisliva, ali morate ustati i krenuti naprijed. Ležanje u krevetu i plakanje neće promijeniti činjenicu da moja porodica više nikada neće biti ista. Ali ustajanje iz kreveta i korak naprijed učinit će dan boljim i za moje djevojke i za mene, i to je ono na čemu radim- kazala je Vanessa.

Pokušavajući se usredotočiti na pronalazak svjetla u mraku, Vanessa kaže da je u tome crpila inspiraciju upravo od stradalog supruga i kćerke.

-Pretpostavljam da je to najbolji način, Kobe i Gigi me motiviraju da nastavim dalje. Inspiriraju me da se još više trudim, da budem svaki dan sve bolje. Njihova ljubav je bezuvjetna i motiviraju me na toliko različitih načina. Moje djevojke pomažu mi da se nasmiješim kroz bol, a ja želim Kobea, Gigi, Nataliju, Biancu i Capri učiniti ponosnima’, dodala je.

Izvor: Stori. hr 

(E.Dž.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti