Gledatelji izvrijeđali Oprah zbog intervjua s kraljevskim parom

Piše: Preuzeti tekst

Prije nekoliko sati, u dva ujutro po našem vremenu, emitiran je intervju koji će se prepričavati još dugo. Naime, princ Harry i Meghan Markle po prvi su puta ‘otvorili dušu’ i ispričali svoju stranu priče života na dvoru i nakon njega, i to jednoj od najpopularnijih voditeljica na svijetu i svojoj bliskoj prijateljici – 67. godišnjoj Oprah Winfrey. Pritom su otkrili i kako im uskoro stiže – djevojčica, ali i nekoliko poprilično šokantnih informacija o kojima svi ‘bruje’.

Međutim, osim na bivše članove kraljevske obitelji, ne prestaju pristizati i reakcije na samu voditeljicu. Mnogi je tako ismijavaju, a drugi tvrde kako je bila potpuno – neprofesionalna.

Naime, u trenu su se proširile brojne reakcije na ovaj historijski intervju, a komentari ne prestaju pristizati. Dio korisnika tako se ‘obrušio’ na voditeljicu. Mnogima je ‘za oko zapela’ činjenica kako je Oprah često hinila iznenađenost informacijama koje je doznala od Harryja i Meghan, iako je mala šansa da nije unaprijed znala što će reći.

‘Oprah. Hahahaha. Ne mogu se koncentrirati na to što oni govore dok ona ovako zijeva od čuđenja’, ‘dobro što je ovo? potpuno nepotrebno’, ‘je li Oprah ok? Čudi se svemu, loša gluma’, ‘od jedne tako poznate voditeljice očekivao sam barem malo logičnije ponašanje’, ‘hahahaha da nije smiješno, bilo bi tužno’, tek su neki od komentara na društvenim mrežama.

Nadalje, mnogi smatraju kako je Oprah previše upadala u riječ svojim sagovornicima. ‘Oprah bi trebala prestati prekidati ovu ‘sočnu’ priču’, ‘manje Oprah više Harryja i Meghan!’, ‘je li to do mene ili Oprah konstantno prekida Meghan usred rečenice koju bismo baš željeli čuti?’, ‘Oprah pita odlična pitanja, ali bilo bi bolje da prestane prekidati. Želim čuti njihovu priču, a ne Oprahino mišljenje o tome’, neke su od kritika.

Ipak, mnogi su oduševljeni nastupom voditeljice u intervjuu koji je prozvan i ‘najvećim’ u njenoj karijeri. ‘Oprah nije iznevjerila! Ona je kraljevstvo, iako Harry i Meghan nisu više’, ‘niko osim Oprah ne bi mogao to izvesti’, pohvale su na račun slavne voditeljice.

Izvor: Stori. hr

(E.Dž.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti