Charlize Theron podijelila slatku i rijetku fotografiju svoje transrodne kćerkice Jackson

Piše: Redakcija

Charlize Theron obično nije tip osobe koja dijeli porodične fotografije na društvenim mrežama, ali nedavno je napravila rijetku iznimku objavivši sliku svoje posvojene kćerkice Jackson na Instagramu. Prošle su gotovo tri godine otkad je to zadnji put učinila. Glumica je prije četiri godine shvatila je da odgaja transspolno dijete i prigrlila je Jacksona, koji je rođen kao muškarac – kao djevojčicu. Jackson sada ima 7 godina i ima trogodišnju sestru koja se zove August.

– Moj posao roditelja je slaviti ih i voljeti i osigurati da imaju sve što im je potrebno kako bi bili ono što žele. I učinit ću sve što je u mojoj moći da moja djeca imaju to pravo i biti zaštićeni unutar toga – objasnila je za Daily mail.

Odlučna je u tome da razbije obrasce koje je kao dijete iskusila u Južnoj Africi.

-Odrasla sam u zemlji u kojoj su ljudi živjeli s poluistinama, lažima i šapatom, a niko ništa nije otvoreno rekao, a odgojena sam vrlo konkretno da ne budem takva. Mama me naučila da moraš progovoriti,  moraš znati da ćeš, kad ovaj život završi, živjeti istinu koja ti je ugodna i da ništa negativno iz toga ne može proizaći – kazala je Charlize.

-Odgajam dvije prekrasne ponosne crne afričke djevojke i želim da se pronađu i ne nužno na njih potiskuju moje pretke – potvrdila je Jimmyju Fallonu.

Jackson je u crvenoj haljinici, ali mu se ne vidi lice na fotografiji.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Charlize Theron (@charlizeafrica)


Izvor:bravotv.com

(Dž.S.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti