Brenin život zbog bolesti više nije isti: Nisam paničar

Piše: Redakcija

Legendarna jugoslovenska pjevačica Lepa Brena (60) teško podnosi situaciju sa Corona virusom, zbog koje ne može da nastupa, ali ni da zagrli svoje najmilije.

Osim toga, ona ističe da je posebno pažljiva zbog tromboze, koja je svrstava u ugroženu grupu građana, a zbog koje joj život nije isti kao nekada.

– Odavno sam naučila da probleme treba rješavati hladne glave. Nisam paničar. Kada sam se sa trombozom susrela prvi put, sve sam proučila i bila sam redovan pacijent. Navikla sam tako da živim, znam šta ne smijem da pijem i jedem, kao i kako moj život treba da se odvija po zdravstvenim pravilima – rekla je Brena.

– Naučila sam da živim po pravilima i da budem sretna. Ovo sa svim mjerama bezbjednosti zbog virusa je mentalni atak na sve nas. Ova socijalna distanca je za mene emotivna distanca od svih ljudi koje volite, koje ne možete ni da zagrlite – dodala je pjevačica.

– To mi veoma teško pada. Vakcinisala sam se jer je to apsolutna kategorija zaštite i bez nje nema putovanja niti komunikacije. Ko želi da bude usamljen, neka bira šta voli. Svijet živi i funkcioniše po pravilima i mi moramo da se uklopimo u njih – zaključila je Brena za magazin “Story”.

– S obzirom na to da pijem lijekove protiv trombozene pijem ni običan aspirin bez savjeta ljekara- rekla je nedavno Brena, kada je otkrila da planira da se vakciniše, što je kasnije i uradila.

Izvor: telegraf.rs

(L.B.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti