Tarik Filipović slavi 49. rođendan: Već drugu godinu mi promiče zagrljaj dragih ljudi

Piše: E.Dž.

Tarik Filipović jedan od najpoznatijih i najpopularnijih glumaca i televizijskih voditelja proslavio je 49. rođendan. Zanimljivu objavu i svoje veselje podijelio je i s pratiteljima na Instagramu, a čestitke su pristizale sa svih strana.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Tarik Filipovic (@tarikfilipovicofficial)

– Rođendani i ja se volimo. Javno, godinama. 49…Volim proslave,uzbuđenje,šušur… Kao dječak bih proplakao noć na 12 jer slijedi godinu dana čekanja i osjećaj posebnosti tog dana nije nestao. Ali mi drugu godinu za redom izmiče proslava i zagrljaji dragih ljudi. Prošle godine baš na “samo moj dan” proglasiše globalnu pandemiju. Zaključaše i ovogodišnje zagrljaje i poljupce. 50-i mi neće ukrasti makar sam procijepio sestre i braću diljem Zemlje majčice. Zagrljaji najmilijih i mamina torta ostaviše ipak srce na mjestu – napisao je poznati glumac.

Njegova supruga, Lejla Filipović, čestitala je svom voljenom uz pjesmu Petra Graše “Ako te pitaju”, a potom je napisala emotivnu poruku.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Lejla Filipovic (@lejla.filipovic)

– Sretan rođendan ljubavi, da si mi uvijek ovako nasmijan. Volim te.

Lejla i Tarik važe za jedan od najskladnijih bračnih parova na javnoj sceni, dok je svojevremeno za naš magazin otkrio u čemu je tajna.

– Poštovanje je temelj svega, a mi se stvarno poštujemo. Ako se nekad ne razumijemo, trudimo se da ne iskočimo iz šina – rekao je glumac za magazin “Azra”.

Pročitajte još