‘Azra’ daruje: Osvojite parfem i saznajte imena dobitnika poklona iz prošlog broja

Piše: Redakcija

 

“Follow Your Soul Women”  je orijentalni cvjetni miris za žene. Ovo je novi parfem. “Follow Your Soul Women” predstavljen je 2020. Gornje note su limun, crvena ribizla i ružičasti biber; srednje note su magnolija, jasmin i ruža; bazne note su sandalovo drvo i kedar.

Sve detalje pronaći ćete u našem aktuelnom broju koji je u prodaji od 10. do 16. marta 2021., a “Follow Your Soul Women“ može biti vaš, ako ste čitatelji printanog izdanja „Azra“ magazina!

Sve što treba da uradite jeste da u SMS poruci napišete:  OK (razmak), ORBICO, svoje ime i prezime, godište te grad u kojem živite. SMS poruke šaljite na broj telefona: 091 510 101. Ime sretnog dobitnika objavit ćemo u narednom izdanju od 17. marta 2021.

s.Oliver For Her iz prošlog broja osvojila je: Sunita Ribić, Bugojno  

To nije sve, čitatelje nagrađujemo tri puta po tri paketa essence noviteta, a detalje kako mogu biti vaša pronađite na strani 35. našeg aktuelnog printanog izdanja.


PRETTY FAST essence lakove za nokte iz prošlog broja osvojile su: Mirsada Telalović, Zenica; Mukerema Ajanović, Sarajevo i Dženana Mulaosmanović, Kakanj.


Dobitnici poklona iz prošlog broja također su:

Max Factor

Fatima Bikić, Tuzla

Merjem Kosić, Visoko

DM

Samija Jahić, Konjic

Edina Šalja, Sarajevo

GOODLIFE SPA MASAŽE

Delila Bukva, Sarajevo

Munevera Bečirović, Sarajevo

BERGONALL

Dragana Kurtović, Trebinje

Sanela Pozder, Vitez

Ramiza Pekmezović, Mostar

Osman Đuderija, Travnik

Vedrana Katić, Gračanica

Molimo sretne dobitnike da se jave u redakciju (tel. 033 281 393 / 033 281 444) radi informacije o preuzimanju nagrade. Prije dolaska na recepciju potrebno je pozvati putem telefona. Rok za preuzimanje je sedam dana od dana objave. Nagrade se preuzimaju u Avaz Twist Toweru (Tešanjska 24a, Sarajevo) od ponedjeljka do petka, od 10 do 16 sati.

Pročitajte još