Maja Šuput i suprug Nenad odabrali ime za sina

Piše: Redakcija

Maja Šuput broji sitno do dolaska sina. Naime, pjevačica je u 38. sedmici trudnoće, zbog čega je sve spremnija za odlazak u bolnicu. Nedavno je kazala kako je njena torba za bolnicu već spremna, a sada je napokon otkrila da su ona i Nenad napokon odabrali ime za prvjenca. No, ime i dalje ostaje tajna.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

-Svi me pitate za ime. Zapisano je i zaključano u mom rokovniku. I neću vam reći, napisala je pjevačica u okviru Instagram storyja, tokom odgovaranja na pitanja pratitelja.

Maja uživa u posljednjim danima trudnoće, a već neko vrijeme na svom Instagramu dijeli šta je sve kupila dječaku, kako je uredila sobicu, ali i šta je sve spremila u torbu za bolnicu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

-Uz Šuput ne ide ništa, ali uz Tatarinov ide sve tako da ćemo uz njegovo razvaliti neko moćno ime. A ne kad dođemo negdje i moj muž onako kaže Nenad. Pa zašto? Tako lijep čovjek s takvim imenom. Smatram da s imenom obilježiš to djetetovo neko razdoblje, tinejdžersko, školsko kad te klinci maltretiraju i više to nije kao nekada. Sad klinci više nisu normalni, tuku se. Zamisli da dam djetetu neko ime da ga uvalim u probleme pa da mi cijeli život govori: „Jesi li morala?“, ovako je Maja komentirala biranje imena prije dva mjeseca.

Izvor: Story.hr

(I.J.)

Pročitajte još