Glumac postao youtuber: „Ovo je mjesto na kojem ću vam otkriti ko sam i ko nisam“

Piše: Redakcija

Twitter

Poput mnogih javnih ličnosti, popularni američki glumac Matthew McConaughey je tokom pandemije Corona virusa riješio da postane i youtuber, a prvi video započeo je uz svoju poznatu frazu “Alright, Alright, Alright” i najavio da će od sada redovno objavljivati novi sadržaj na svom kanalu.

Glumac je video snimio u svom domu, a do sada je pregledan više od 200 hiljada puta.

-Ovo je mjesto na kome ću vam otkriti ko sam, kao i ko nisam. Pričat ću o tome u šta vjerujem, a u šta ne, šta radim i šta ne radim… Osim toga, govorit ću i o različitim pristupima i vjerovanjima životu, koje sam otkrio u posljednjih nekoliko godina – rekao je glumac.

Dodao je kako će na kanalu biti zanimljivog i humorističnog sadržaja, posebnih savjeta o tome kako živjeti život, kao i da će sadržati sve mudrosti koje je glumac otkrio tokom više od 50 godina života.

Izvor:nova

(Dž.S.)

 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti