Jelena i Sloba postali roditelji: Mama objavila ime, a tata dao obećanje

Piše: M. K.

Banjalučanka Jelena Karagić, Miss Earth BiH za 2017., i srbijanski pjevač Sloba Vasić, rođen u Senti, danas su postali roditelji djevojčice. Jelena je rodila u Porodilištu Kliničkog centra Banja Luka.

-Anđele mamin, ovo je naš prvi susret. Namučile smo se obje da sretno dođeš na ovaj svijet, i isplatilo se! Iako je bilo mnogo teških trenutaka, kada sam te uzela u naručje shvatila sam napokon kako izgleda moj svijet! Bio je prazan bez tebe, neispunjen! Jedva čekam svaki momenat sa tobom, svaki dodir, svaku suzu, svaki smijeh… Snago moja!!! Tata tvoj i ja od danas živimo za tebe! Posebno se želim zahvaliti svojoj jedinoj ljubavi @slobavasic_official koji je svako tren bio uz mene, i kad me niko ne bi mogao trpjeti, koji je sve zajedno sa mnom izgurao i bio uz mene do zadnje moje kontrakcije, kada nisam mogla ni samu sebe da vidim… Hvala ti što si mi podario život i moj uzdah za kojeg od danas živim!!! Dobro nam došla, naša Marija – objavila je Jelena na svom Instagram profilu @lela_misslela.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Jelena (Karagić) Vasić 🌹 (@lela_misslela)

Nekoliko sati  nakon što je saznao sretne vijesti da se rodila njegova kćerkica, na svom Instagramu se oglasio i Sloba.

-Prije nekoliko sati postao sam otac jednoj predivnoj devojčici! Prije nego što nastavim, moram se zahvaliti mom andjelu hrabrom @lela_misslela koja je dokazala šta je snaga majke, jačina i naravno volja da što prije uzme u naručje svoje dete!!! Borac moj kao i uvijek! Hvala ti sunce moje za ovo! Hvala ti za našeg andjela! Ćero moja, dobro nam došla i jedva čekam da te uzmem u ruke! Cijeli dan sam se molio samo za tebe i tvoju mamu i hvala Bogu sve je baš kako treba! Čekam te kući da se ti, mama i ja malo ispričamo i da se upoznamo, jer ćemo od danas biti najbolja porodica na svijetu! Bit ću uvijek tvoja podrška, tvoja snaga ako ti zafali, bit ću tvoj oslonac i zaštitnik zauvijek! Kunem ti se Bogom, tvoj najbolji otac! Volim vas djevojčice moje mile i jedva čekam – poručio je Sloba uz Jeleninu sliku s bebom, nastalu netom nakon rođenja djevojčice.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Slobodan Vasić (@slobavasic_official)

Ispod objava sretnih roditelja pljušte čestitke i komentari uz najljepše želje od njihovih prijatelja i fanova.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Slobodan Vasić (@slobavasic_official)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti