Darežljiva ‘Azra’: Osvojite poklone i saznajte imena prethodnih dobitnika

Piše: Redakcija

Kao što ste naučili u svakom broju magazina “Azra” darujemo vrijedne poklone našim čitateljima, a to nismo propustili uraditi ni u ovom.

Betty Barclay Bohemian Romance može biti vaš!

Mirisni sastav otvara se živahnim prodorom svježe mandarine, mrvicom kruške i veselom, voćnom aromom bobica ružičaste paprike. U noti „srca“, miris dostiže svoj vrhunac i otvara nježni, cvjetni buket đurđevka, jasmina i ruže – kraljice cvijeća.
Osnovna nota kompoziciji pruža mekani krevet od kašmirovog drveta i bijelog mošusa. Boemska romansa “Betty Barclay” poziva svoju nositeljicu na snove i prati je kroz dan, lagana poput pera.

Sve što treba da uradite jeste da u SMS poruci napišete: OK (razmak), ORBICO, svoje ime i prezime, godište te grad u kojem živite. SMS poruke šaljite na broj telefona: 091 510 101.


WELEDA slavi 100 godina

Provjerite zašto je Weleda Skin Food linija stekla kultni status, a ovo je pravo vrijeme za to.
Dermatološki testirano. Bez sintetičkih mirisa, boja i konzervansa. 100% prirodna kozmetika.

Više na Facebook.com/Weleda.ba
Pratite Weledu i na Instagramu: Weleda_bh
Proizvodi dostupni i putem web shopa Health Movers: shop.healthmovers.ba

Nagrađujemo ČITATELJE:
Dva puta Skin Food puter i Skin Food Lip balm mogu biti vaši:

Sve što treba da uradite jeste da u SMS poruci napišete: OK (razmak), WELEDA, svoje ime i prezime, godište, te grad u kojem živite. SMS poruke šaljite na broj 091 510 101.


AZRA I BUYBOOK NAGRAĐUJU: Osvojite knjigu ’Prosvjetljenje stabla zerdelije’

Sve što treba da uradite jeste da u SMS poruci napišete: OK (razmak), BUYBOOK, svoje ime i prezime, godište, te grad u kojem živite. SMS poruke šaljite na broj 091 510 101.


Dobitnici poklona iz prošlog broja su:

s.Oliver Follow Your Soul osvojila je: Rijalda Hodžić, Kakanj

 

essence pakete noviteta osvojile su:
– Elvedina Kovačević, Konjic
– Alema Letić, Sarajevo
– Ivana Plenković, Zenica


Molimo sretne dobitnike da se jave u redakciju (tel. 033 281 393 / 033 281 444) radi informacije o preuzimanju nagrade. Prije dolaska na recepciju potrebno je pozvati putem telefona. Rok za preuzimanje je sedam dana od dana objave. Nagrade se preuzimaju u Avaz Twist Toweru (Tešanjska 24a, Sarajevo) od ponedjeljka do petka, od 10 do 16 sati.

Pročitajte još