Objavljen snimak razgovora Branislava Lečića i Danijele Štajnfeld

Piše: Redakcija

nova.rs

Glumica Danijela Štajnfeld je u beogradskom Višem tužilaštvu otkrila identitet osobe za koju tvrdi da ju je silovala. U Višem javnom tužilaštvu navela je da je glumac, opozicioni političar, bivši ministar i član Demokratske stranke Branislav Lečić misteriozni moćnik iz filmske industrije koji ju je silovao.

Jedan od dokaza koji je dostavljen Tužilaštvu je i snimak razgovora koji je glumica snimila sa Lečićem nekoliko godina poslije silovanja, a objavio je Insajder.net.

Podsjetimo, Danijela Štajnfeld je prvi put u svom filmu “Zaceli me” izjavila je da je silovana. Glumica je tada rekla i da vjeruje da će dokumentarcem poslati snažnu poruku i ohrabriti žene da prijave nasilje.

Glumac Branislav Lečić je ovim povodom za Nova.rs dao kratak komentar:

-Ne mogu da imam komentar na jednu tako osjetljivu temu, dok iz Tužilastva ne dobijem poziv i ne dobijem crno na bijelo da me je optužila za takvu stvar.”

Lečić se potom oglasio i saopćenjem u kome je naveo da su optužbe mlade glumice gnusna laž.

-Apsolutno poštujem zakon i pravne institucije ove države, i spreman sam da u bilo kom trenutku odgovaram u Tužilaštvu na ovakvu optužbu. U pitanju je najgnusnija laž koja me diskredituje – naveo je Lečić povodom optužbi Štajnfeld.

Izvor:nova.rs

(Dž.S.)

 

 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti