Sloba Vasić: Moje sve na svijetu, moja porodica!

Piše: L. B.

Nakon što su Sloba Vasić i Jelena Karagić postali roditelji prekrasne djevojčice prošle sedmice, ponosni roditelji često objave postove koji raznježe mnoge.

– Hvala ti sunce moje za ovo! Hvala ti za našeg anđela! Ćero moja, dobro nam došla i jedva čekam da te uzmem u ruke! – napisao je Sloba nekoliko sati nakon rođenja kćerke, a sada je objavio fotografiju sa Jelenom, kćerkom u kolicima i plišanim medom, ispod koje je napisao: “Moje sve na svetu! Moja porodica!”.

Podsjećamo Sloba i Jelena su se upoznali u Banjoj Luci, u jednom klubu gdje je on nastupao. Jelena mu se svidjela na prvu, i čim ju je ugledao znao je da je to žena s kojom bih mogao da provede cijeli svoj život. Kompletan intervju koji su prošle godine dali za “Azru” čitajte ovdje.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti