Anel Hadžić emotivnom porukom čestitao supruzi rođendan: „Svaki dan ti kažem koliko sam sretan“

Piše: Dž. S.

Manekenka Alma Pljevljaković Hadžić i Anel Hadžić, bh. nogometni reprerzentativac, uživaju u ljubavi i roditeljstvu. Nedavno su postali roditelji dječaka i dali su mu ime Rayan. Naime, njegova supruga danas slavi rođendan, a on joj je tom prilikom čestitao emotivnom porukom na svom Instagram profilu.

-Lako je nekome čestitati samo rođendan i poželjeti mu sve najbolje, ti si zaslužila da ti se zahvalim za sve sta činiš za našeg sina, ti si 24/7 tu za njega nema bolje Mame od tebe, ti da moraš ne bi spavala nikako, a samo da je njemu dobro, kad njega šta boli ti želiš da tebe boli umjesto njega, kad plače ti ga tješiš sa toliko ljubavi da odmah sve prođe i on se smiri i pored toga što ima i loših faza gdje bi neko davno već digao ruke ti ostaješ pri svome i sa toliko ljubavi ti uspiješ to savladti. Ti si iskrena, ponosna, puna ljubavi prema drugima a pogotovo nama. Ti si jednostavno perfektna. Mogao bi ja još danima da pišem ali nije potrebno jer svaki dan ti kažem koliko sam sretan da si ti postala moja, i što si ti Mama našeg sina. Ljubavi moja želim ti od srca sretan rođendan. Da si nam vazda tako vesela, pozitivna i puna ljubavi a pogotovo živa i zdrava jer mi tebe trebamo. Volim te zauvijek -napisao je bh. reprezentativac u svojoj objavi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anel Hadzic Official (@anel_h1989)


Inače, sve detalje o roditeljstvu, petomjesečnom sinu Rayanu i ostale detalje iz života mladog bračnog para Hadžić, donosimo u najnovijem broju printanog izdanja magazina „Azra“, koji je od danas u prodaji.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti