Darežljiva ‘Azra’: Osvojite poklone i saznajte imena prethodnih dobitnika

Piše: Redakcija

Kao što ste naučili u svakom broju magazina “Azra” darujemo vrijedne poklone našim čitateljima, a to nismo propustili uraditi ni u ovom.

s.Oliver Black Label Women može biti vaš!

Ženski miris „s.Oliver Black Label Women“. Kompozicija ovog mirisa zahvaljujući svojim notama narandže i mandarine te blagoj aromi breskve odiše otvorenošću i dražesnošću, a potom uranja u cvijetnu srednju notu raskošne ruže, jasmina i jorgovana. Senzualne bazne note zaokružuju ovaj miris intenzivnim nijansama mošusa i vanilije.

Sve što treba da uradite jeste da u SMS poruci napišete: OK (razmak), ORBICO, svoje ime i prezime, godište te grad u kojem živite. SMS poruke šaljite na broj telefona: 091 510 101.

 

Pripremite se za iznenađenje uz čajeve

 

YOGI TEA je čaj organskog porijekla. Yogi čajne vrećice su biorazgradive, proizvedene od abaca (vrsta banane) i nemaju metalne spajalice, sa 100% certificiranom vrpcom od organskog pamuka i FSC certifikatom papira. Omoti u koje se stavlja svaka vrećica su od FSC certificiranog papira.

YOGI TEA „Minty Chlorella“ uzajamno djelovanje svježe metvice i poznate alge Chlorella (Klorela) u YOGI TEA „Minty Chlorella“ unosi svježu dinamiku u vašu šoljicu čaja. Lagani čaj, svjež i inspirativan poput morskog povjetarca. Pripremite se za iznenađenje.

YOGI TEA „Đumbir – Limun“ ayurvedska mješavina s đumbirom, limunovom korom i pepermintom. Ljuti okus đumboira zagrijava i stimulira osjetila. Kiselkasti okus limuna osvježava um i stvara osjećaj lakoće. Mali dodaci limunske trave, mente, sladića i crnog bibera daju čaju lagane svježe slatkoće. Ljeti hladi, a zimi grije srca – uvijek ukusan. Uživajte s povjerenjem.

Nagrađujemo ČITATELJE:

Tri poklon – paketa mogu biti vaša. Poklon – paket sadrži šolju i dva YOGI TEA čaja

Sve što treba da uradite jeste da u SMS poruci napišete: OK (razmak), KUCA CAJA, svoje ime i prezime, godište, te grad u kojem živite. SMS poruke šaljite na broj 091 510 101.

 

Engleski jezik po najbržoj metodi za cijelu porodicu iz udobnosti doma

Magaza Callan Accredited School nagrađuje tri čitatelja besplatnim ulaznim testiranjem i probnim čaom po CALLAN metodi u trajanju 50 minuta. Časovi se održavaju ONLINE.

Sve što treba da uradite jeste da u SMS poruci napišete: OK (razmak), CALLAN, svoje ime i prezime, godište, te grad u kojem živite. SMS poruke šaljite na broj 091 510 101.

Dobitnici poklona iz prošlog broja su:

Betty Barclay Bohemian Romance osvojila je: Zerina Sulejmanović, Travnik

 

Weledine proizvode osvojili su:

  • Amra Tucić, Sarajevo
  • Maja Elezović, Bihać

 

Molimo sretne dobitnike da se jave u redakciju (tel. 033 281 393 / 033 281 444) radi informacije o preuzimanju nagrade. Prije dolaska na recepciju potrebno je pozvati putem telefona. Rok za preuzimanje je sedam dana od dana objave. Nagrade se preuzimaju u Avaz Twist Toweru (Tešanjska 24a, Sarajevo) od ponedjeljka do petka, od 10 do 16 sati.

Pročitajte još