Goca Tržan: Ne smijem da primim vakcinu, spremam se za vantjelesnu oplodnju

Piše: Redakcija

Pjevačica Goca Tržan priznala je da se neće vakcinisati protiv Corone, te otkrila razlog zbog kojeg, zasad, ne smije da primi vakcinu koja se koristi u borbi protiv COVID-19.

– Mislim da je izuzetno neodgovorno da bilo koja javna ličnost ili ja apeluje ili bilo šta propagira povodom vakcina ako nema završen Medicinski fakultet ili PHD doktorat iz imunologije. Neodgovorno je da bilo ko to radi ako nije ljekar, a kako ja nisam neodgovorna, neću se time baviti. Ja se neću vakcinisati jer idem na vantjelesnu oplodnju, a rečeno mi je da ne primam vakcine ukoliko planiram trudnoću. Ako Bog da, kada rodim dijete, onda ću vidjeti da li ću se vakcinisati – rekla je Goca za Skandal.

Goca sa suprugom Rašom

– Svi smo suočeni s pandemijom i sve nas je pogodila, ali prosto moram da se borim i nastavim sa radom. Trudim se da živim što je normalnije moguće i da u svakoj situaciji nađem način da što bolje plivam i opstajem. Nisam od onih koji jadikuju i kukaju. Da je lako, nije, ali moramo svi da se borimo i suočavamo sa realnošću – zaključila je pjevačica.

Izvor: republika.rs

(L.B.)

Pročitajte još