Dojenje u javnosti? Što da ne. Sofija Milošević to pokazuje svojim primjerom

Piše: I.J.

Manekenka Sofija Milošević nedavno se ostvarila u ulozi majke i sa partnerom Lukom Jovićem uživa u roditeljstvu.

Lijepa manekenka nerijetko ističe da svog sina doji, a sada je jedan post posvetila upravo toj temi. Objavila je fotografiju na kojoj, odjevena u ležernoj trenerci, sjedi i doji sina Alekseja.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli SOFIA (@sofijamilo)

– Dojenje je toliko važno. Koliko god je važno za bebu, toliko je važno i za mamu. Zaista sam zahvalna što mogu da dojim svoju bebu već 7 mjeseci – napisala je Sofija u opisu fotografije koja je izazvala samo pozitivne reakcije pratitelja.

„Najljepši osjećaj u životu!! Uživaj sa tvojim malim ljepotanom!!“, „Bravo djevojko“, „Bravo Sofija! Kad bi ljudi shvatali da su grudi i stvorene da bi djecu hranile, da bebe sisaju na zahtijev i da je dojenje najprirodnija i najljepša stvar na svijetu, gdje bi nam bio kraj! Golotinja svuda oko nas, ali su uvijek problem majke, koje doje svoju djecu. Ja sam dojila oba sina po dvije godine i koliko je to dobrobiti njima donijelo (obojica su prijevremeno rodjeni) toliko je i meni značila ta povezanost. Da je lako nije, ali da je najbolje, jeste. Divni ste!“, „Tako je! Moje tri ćerke sam dojila po 26 mjeseci, svaku! Zahvaljujući dojenju mnogo lakše smo prošle sve bolesti u najranijem dobu njihovog razvoja!“ , samo su neki od komentara.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti