Fanovi zabrinuti: Brad Pitt u invalidskim kolicima napustio bolnicu

Piše: Redakcija

 

Slavni holivudski glumac Brad Pitt posljednjih mjeseci ne živi život kao iz filma. Nedavno se oglasila njegova bivša partnerica, Angelina Jolie tvrdeći kako je glumac verbalno zlostavljao i maltretirao djecu pod utjecajem alkohola.

No, to nije jedini problem koji posljednjih dana muči proslavljenog glumca. Naime, Brad se susreo s jednom od najneugodnijih boli koji čovjek može osjetiti – zubobolja. U poznatoj bolnici na Beverly Hillsu izvadio je umnjak, a glumac je tokom ovog zahvata bio pod anestezijom.

Kada su procurile fotografije na kojoj Brad Pitt u invalidskim kolicima napušta bolnicu, fanovi širom svijeta iskazali su svoju zabrinutost. Iako je njegova želja bila da ovaj zahvat prođe bez prisutnosti medija, proslavljeni glumac ipak je uhvaćen tokom izlaska iz bolnice.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MacDanielsBlog (@macdanielsblog)


Brad je u društvu zaštitara i zdravstvenog osoblja ušao u automobil, a nije bio raspoložen za izjave. U ruci je držao vrećicu s propisanom lijekovima za ublažavanje boli nakon ovog rutinskog zahvata.

Izvor:story

(Dž.S.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti