Maidovih osam godina ljubavi

Piše: Dž. S.

Maid Hećimović, pjevač iz Orašja i njegova supruga Ajla važe za jedan od najskladnijih mladih bračnih parova. Ajla i Maid su nakon duge veze u bračnu luku uplovili sredinom septembra 2018.,a već u novembru 2019. godine dobili sina Rayana s kojim gotovo svakodnevno objavljuju simpatične fotografije.

View this post on Instagram

 

A post shared by maid hecimovic (@maidhecimovic)


Naime, par danas slavi osam godina ljubavi. Divnu poruku posvetio je supruzi koju je podijelio s pratiteljima na Instagram profilu.

-Ljubavi moja, hvala ti za ovih divnih 8 godina kako zajedno koračamo u budućnost! Kao da je prije osam dana bio taj 19.04.2013. kad smo se, negdje pred zoru potpuno spontano poljubili! Od tog trena više ništa nije bilo isto! Tad nismo ni slutili dokle će sve to dogurati i u šta će naša ljubav izrasti! I evo osam godina poslije izrasla je u svemir, u beskonačnost i izrasla je u jedno najdivnije biće na svijetu! Želim nam još bezbroj desetljeća zajedno i želim nam još bezbroj noći kao što je bila ta 19.04.2013!!!!!! Volim te AJLA-vju moja oduvijek, sad i zauvijek!- napisao je on.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by maid hecimovic (@maidhecimovic)

Inače, Maid je jedan od muzičara koje publika u Regionu podjednako uvažava. Karijera mu je krenula uzlaznom putanjom još od prvog pojavljivanja na takmičenju „Zvijezda možeš biti ti“, a buknula kada se pojavio kao takmičar u regionalnom muzičkom showu „X faktor Adria“. Hećimović tu nije stao nego je nastavio raditi na kvalitetnim pjesmama. Svojom harizmom, izgledom i energičnošću, privlačio sve brojniju publiku.

Pročitajte još