Podignuta optužnica protiv Mike Aleksića, oglasila se i Milena Radulović

Piše: Redakcija

Više javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv Miroslava Mike Aleksića. Kako je saopšteno njemu su na teret stavljena izvršenja dva krivična djela na štetu sedam oštećenih.

– Predloženo je produženje pritvora prema okrivljenom – saopštilo je Više javno tužilaštvo.

O prijedlogu za produženje pritvora i potvrđivanju podnijete optužnice odlučivat će Viši sud u Beogradu.

Radi zaštite privatnosti učesnika u postupku, predloženo je isključenje javnosti tokom trajanja glavnog pretresa.

Nakon potvrđene optužnice, oglasila se i glumica Milena.

Glumica Milena Radulović oglasila se nakon što je danas, 21. aprila, podignuta optužnica protiv profesora i vlasnika škole glume Miroslava Mike Aleksića, kog je ranije optužila da ju je silovao.

Milena ističe da je očekivala podizanje optužnice i da je od prvog dana, kada je izašla javno i kada su druge djevojke progovorile, bila svjesna da rade pravu stvar.

– S obzirom na broj prijava i broj djevojaka koje su se javile, spremne da svjedoče o svojim iskustvima s Miroslavom Aleksićem, podizanje optužnice za mene je potpuno očekivano – rekla je Milena.

– Nisam mislila o eventualnim posledicama, o pretnjama, pritiscima. Nisam se plašila, bila sam svjesna onoga što radimo, jer govorimo istinu – rekla je Milena za Blic i dodala da su Iva Ilinčić, ona i ostale djevojke uradile sve što je do njih, kao i da je sada sve na sudu.

Izvor:Telegraf

(Dž.S.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti