Otkriven pravi razlog iznenadnog prekida?

Piše: Redakcija

Jennifer Lopez i Alex Rodriguez šokirali su obožavatelje iznenadnim prekidom zaruka. Iako su prekinuli prije nekoliko tjedana, u međuvremenu su pokušali spasiti vezu, no nisu uspjeli.

– Shvatili smo da bolje funkcioniramo kao prijatelji i raduje nas što ćemo to i ostati. Nastavit ćemo skupa raditi i podržavati se međusobno u zajedničkim poslovima i projektima. Želimo sve najbolje jedno drugom i našoj djeci. Iz poštovanja prema njima, želimo samo još zahvaliti svima koji su nam pružili podršku – poručio je bivši par u službenom priopćenju za medije.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Podsjetimo, par je proveo zajedno posljednje četiri godine, a prije dvije su se zaručili tokom romantičnog odmora na Bahamima. Dva puta su odgađali vjenčanje zbog pandemije Corona virusa, a onda su se prije nekoliko sedmica javile glasine da je Alex varao zanosnu zaručnicu s reality zvijezdom Madison Le Croy. Iako je par odmah demantirao takve napise, Madison je otkrila kako joj se umirovljeni bejzbolaš javljao, no da nisu spavali zajedno niti se ikad vidjeli, već samo razgovarali telefonom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Novije informacije kažu kako je Jennifer inzistirala na prekidu i to zato što je imala problem s povjerenjem u svog zaručnika koji je ranije bio veliki švaler, što nije skrivao. “Je li je varao ili nije, to nije niti važno. Ona neće tolerirati strah od varanja”, otkrio je nepoznati izvor koji je naglasio i kako je lockdown promijenio njihovu vezu u kojoj je nestalo žara jer su svaki dan bili zajedno.

Sudeći po društvenim mrežama, Jennifer blista te se bacila na brojne poslovne projekte, a to je učinio i Alex, barem prema prvim paparazzo fotografijama nakon prekida koje su snimljene u Miamiju u kojem živi.

Izvor: tabloid.rtl

(L.B.)

Pročitajte još