Uz ova tri jednostavna trika u tajnosti možeš pregledavati tuđe Instagram priče

Piše: Redakcija

Želiš pogledati nečiju Instagram priču, no u isto vrijeme ne želiš da osoba koja ju je objavila to zna? U tom slučaju trebala bi isprobati jednu od ove tri metode. Prva među njima dobro je poznata svim ‘stalkerima’, a riječ je o prebacivanju mobitela u takozvani “airplane mode”.

Naime, Instagram unaprijed učita pregršt priča tako da ih po prijavi u aplikaciju možeš odmah provjeriti. Dovoljno je da nakon učitavanja storija prebaciš uređaj u zrakoplovni način rada i moći ćeš provjeriti što je objavljeno, bez da tvoj profil bude registriran kao onaj koji je pregledao spomenutu objavu. Ipak, imaj na umu da ova metoda neće djelovati ako osoba čije Instagram priče želiš provjeriti ima istovremeno objavljeno više od jednog storija.

Postoje drugi online servisi uz pomoć kojih bez izrade računa možeš pregledavati priče objavljene na toj društvenoj mreži. Neki od njih su Storyinsta i Instastories, a njihovoj popularnosti je uvelike pridonijelo i jednostavno korištenje. Dovoljno je tačno upisati korisničko ime profila na Instagramu i kliknuti na ponuđeni rezultat pretrage, nakon čega se otvaraju priče koje je traženi korisnik objavio. Ipak, pretraga neće uroditi plodom ako pretraživani korisnik ima privatni profil.

Kao treća opcija nameće se kreiranje vlastitog finsta računa. Riječ je o ‘fake’, odnosno lažnom Instagram profilu koji će ti omogućiti da nesmetano proučavaš objavljeni sadržaj, bez da pritom iko zna da upravo ti stojiš iza tog računa. Mogla bi se povesti rasprava koliko je ova metoda moralno ispravna, no poznato je kako je mnogi ipak rado koriste.

Izvor: Miss7

(I.J.)

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti