Porodila se Maja Munda: Na svijet stigla djevojčica

Piše: E.Dž.

Poznata voditeljica OBN televizije Maja Munda na svijet je donijela djevojčicu, a ime još uvijek nije poznato.

Radost sa majkom odlučile su podijeliti ponosna tetka Tanja, sestra od Maje i njena vjenčana  kuma Adrijana Bikić, na svom Instagram profilu.

Adrijana, dugogodišnja prijateljica Maje Munde, objavila je fotografiju malene mezimice.

– Dobro nam došla na svijet – napisala je Bikić na Instagramu.

Maja i njen suprug Amar Dedović ponosni su roditelji i dvogodišnjaka Maka.

Poznata voditeljica je nedavno za magazin “Azra” otkrila i nekoliko detalja o trudnoći, te istakla da je bilo strah porođaja.

– U posljednje vrijeme malo mirujem, pokušavam da ne razmišljam previše o tome, nije lako, prvi put je sve nepoznato pa mi se čini da je bilo lakše. Sada, kada znam sav protokol i pretrpljeni bol, veća je doza straha. No, najbitnije je da sve bude uredu. Žene su najjača bića na svijetu, to mogu garantovati nakon svog iskustva prirodnog porođaja – kazala je ona.

U toku trudnoće, Maja je i bolovala od zaraze Corona virusa i odlučila podijeliti svoje iskustvo s pratiteljima na Instagramu.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti