„Le&La“ nagrađuje čitatelje “Azre”, jer lijepa koža je u modi

Piše: Redakcija

„Le&La“ kozmetika je rađena od najkvalitetnijih sastojaka, a pri izradi koriste hladno cijeđena ulja te 100 posto nerafinirane maslace. Također, bitno je da „Le&La“ ne nudi jedan univerzalni proizvod koji će riješiti sve kožne probleme, a svakom klijentu se pristupa s jednakom pažnjom i posvećenošću

Aida Karamović iz Kaknja je djevojka s neobičnim znanjem, a njeni ručno rađeni prirodni kozmetički proizvodi naziva „Le&La“ vrtoglavom brzinom postali su omiljeni među bh. damama. „Le&La“ brend na tržištu postoji i uspješno posluje već šest godina, a nastao je sasvim spontano kada je Aida od poznanice iz Ljubljane dobila recept za masku koja je trebala pomoći u liječenju akni na koži.

– Masku sam, u početku, pravila samo za sebe, a nakon što su meni bliski ljudi počeli primjećivati promjene na mojoj koži, na njihov prijedlog napravila sam Facebook nalog, gdje počinjem pisati o svojim kožnim problemima te o tome kako sam ih riješila pomoću maske. Zainteresovanost za moju masku postajala je sve veća, javljale su mi se djevojke koje su imale problem s aknoznom kožom, a godinama ga nisu mogle riješiti. Rezultati koje smo postizali bili su moj podstrek da se više posvetim svom hobiju i unaprjeđenju recepta – kazala je Aida.

Potom počinje učiti te istraživati ayurvedsku medicinu i na osnovu znanja koje je stekla unaprjeđivala je recept za tu masku.

– Kako je interesovanje za rezultate koje je postizala moja maska za lice, odnosno njeno djelovanje na aknoznu kožu, postajalo sve veće, tako je rasla potražnja i za nekim drugim proizvodima. Nakon maske za lice s kojom je, ustvari, i počela cijela „Le&La“ priča, u ponudu sam postepeno počela ubacivati i preparate za njegu kose, tijela te za kompletnu njegu lica – objašnjava Karamović.

„Le&La“ kozmetika je rađena od najkvalitetnijih sastojaka, a pri izradi koriste hladno cijeđena ulja te 100 posto nerafinirane maslace. Također, bitno je da „Le&La“ ne nudi jedan univerzalni proizvod koji će riješiti sve kožne probleme, a svakom klijentu se pristupa s jednakom pažnjom i posvećenošću, kako bi se pronašlo idealno rješenje za problem koji ima, te na osnovu tipa i potrebe kože, pripravlja se adekvatan preparat.

– Proizvodi kojima se posebno ponosimo i koji daju odlične rezultate, osim već poznatih maski za lice, jesu: maslac protiv strija, pasta za izbjeljivanje zuba, serum za rast kose, serumi za lice, te naš novi proizvod – piling u prahu „Nuts&Co“, a svi navedeni preparati će dati željeni rezultat nakon samo dva-tri korištenja – ističe Aida.

„Le&La“ možete pratiti putem Facebook stranice „Prirodna kozmetika Le&La by Aida Karamović“ ili putem Instagram profila „AK Cosmetics“, gdje možete pogledati i uvjeriti se u vrhunske rezultate koje postižu svojim proizvodima.

Le&La poklanja

Samo za čitatelje „Azre“ poklanjamo četiri paketića „Le&La“ proizvoda.

Poklon-paket sadrži proizvode za njegu kose, piling u prahu „Nuts&Co“ i pastu za izbjeljivanje zuba.

Sve što treba da uradite jeste da u SMS poruci napišete: OK (razmak), LE&LA, svoje ime i prezime, godište, te grad u kojem živite.

SMS poruke šaljite na broj 091 510 101.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti