Ne stidi ga se: Maya Berović iznenadila pojavom sa suprugom

Piše: L. B.

Pjevačica Maya Berović (33) gotovo je preko noći postala jedna od najvećih balkanskih senzacija.

I dok neki misle kako ga se srami, drugi tvrde kako pjevačica samo ne želi svoj privatni život razvlačiti po medijima, no da je u njemu sve u najboljem redu. Par se vjenčao na poznatom grčkom otoku Rodosu u pravoslavnoj crkvi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maya Berovic (@mayaberovicofficial)

Pjevačica se u supruga zaljubila kada je imala 17 godina, a upravo ju je on oduvijek nagovarao da se bavi muzikom i da ne odustaje.

PIXSELL

PIXSELL

Kako je jednom ispričala: “Dolazio je na svaki moj nastup u Bosni i sve se završavalo na pogledima jer sam imala samo 17 godina. Bila sam maloljetna i ludo zaljubljena u čovjeka koji dolazi na moje nastupe.”

Alen je i dalje prati na nastupima, no on ne želi bio dio šoubiznisa. Ima nekoliko kompanija te je vrlo uspješan u svom poslu, a prije njene slave, on je bio taj koji je financirao njezinu karijeru.

Par se nedavno pojavio zajedno na otvorenju jednog salona ekstenzija u Beogradu te je rado pozirao zajedno na iznenađenje svih okupljenih.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti