Prekinuli Danijela Martinović i Petar Grašo: Rijetko su se skupa pojavljivali u javnosti, a u brak nisu vjerovali

Piše: Redakcija

Jedan od najdugovječnijih parova na domaćoj estradi, 49-godišnja pjevačica Danijela Martinović i 45-godišnji mutičar Petar Grašo stavili su tačku na svoju ljubav. Dvojac koji je zajedno proveo više od 24 godine, već neko vrijeme ne živi zajedno.

Par koji se rijetko zajedno pojavljivao u javnosti upoznao se 1995. godine na Dori u Opatiji, no ljubavnu vezu su započeli nekoliko godina kasnije, nakon što se Danijela razvela od Marka Perkovića Thompsona s kojim je bila u braku do 1998. godine.

Danijela i Petar su više puta isticali kako njihovoj vezi nije potreban brak da bi je održali stabilnom i sretnom. Tokom jednog od posljednjih, rijetkih zajedničkih pojavljivanja u javnosti, na Danijelinom koncertu u Lisinskom krajem 2019. godine na pozornici su zapjevali pjesmu Najdraže moje i oduševili cijelu dvoranu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Danijela Martinović (@danijelamartinovicofficial)

-Roditelji su nas prestali ispitivati kad ćemo pred oltar, ‘digli ruke’ su od toga. Medijski je to bilo poprilično teško za izdržati. Svaka moja izjava o tome bilo je svojevrsno opravdavanje, što uopće nije tako jer je to naš slobodan izbor. Slobodan izbor je i da o našoj vezi ne želimo pričati, od starta se toga držimo. Imamo oboje karijeru i ne želimo da se to sljubi’, ispričala je svojedobno za domaće medije pjevačica i tako odgovorila i na pitanje braka koje je godinama intrigiralo domaću javnost.

Iako oboje slove za jedne od najvećih zvijezda na domaćem muzičkom nebu, istu je ipak vješto uspijevao zadržati dalje od očiju javnosti pa su tako o svojoj intimi progovarali tek u rijetkim trenucima.

-Ja sam 1995. na Dori bio autor pjesme Boginja koju je otpjevao Oliver Dragojević. Mi smo bili drugi jer, naravno, na svakom festivalu gdje Tonči Huljić piše pjesmu, on bude prvi. On je tad bio prvi s Danijelom. Ja sam gledao taj njihov stol i nisam ih tada ni poznavao. Zdenko Runjić, Oliver i ja smo sjedili, a ja sam gledao taj stol pokraj nas i mislio si: Sad su ti neki Huljići pobijedili. Vidi ovu malu plavu koja pjeva kikiriki Miki moj. Ništa mi tu nije bilo jasno. Na kraju je ta ‘mala’ već 22 godine moja djevojka, a ovaj čovjek do mene je moj veliki prijatelj i jedan od najboljih autora mojih hitova. Život je ponekad tako duhovit, ispričao je Grašo prije nekoliko godina u jednom showu.

Prije nekoliko dana Danijela je objavila pjesmu naziva Nepobjediva ljubav. “Ljubav ne odustaje… Nepobjediva je!” napisala je tad uz kadrove iz spota na svom Instagram profilu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Danijela Martinović (@danijelamartinovicofficial)

Ni ona ni Grašo još uvijek nisu komentirali prekid.

(I.J.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti