Znate li čija je unuka Milena Radulović?

Piše: Redakcija

Nakon optužba o zloslostavljanju koje je Milena Radulović iznijela javnosti, mnogi su se oglasili na tu temu, pa i njena baka, koja je poznata pjevačica. No, nisu svi bili upoznati sa informacijom, da je ona u srodstvu sa glumicom.


Pjevačica Nada Obrić u razgovoru za žena.rs otkrila je da joj je glumica Milena Radulović unuka.

-Milena Radulović mi jeste unuka. Ona je najhrabrija i najdivnija mlada osoba koju znam i njena hrabrost da izađe u javnost sa svojom traumom je za divljenje i ogromno poštovanje. Alal joj vera na snazi. Trebalo je to preživjeti ali i glasno reći i tako pomoći sebi i drugima. Sa njenim dedom, Acom Ivanovićem sam bila 16 godina i zajedno smo odgajili četvero djece. On sa dvije kćerke koje su ostale bez majke, a ja sa kćerkom i sinom. Nas dvoje smo se lijepo našli, divno se slagali i bili smo prava velika porodica. Milenica se rodila dok smo još bili zajedno i meni je posebno slatka i draga jer je stigla kada smo već zaboravili na malu dječicu”, kazala je Nada.

Bila je ljuta i povrijeđena zbog težine Milenine priče, ali da je istovremeno bila okovana bolešću koja ju je mučila.

-Bila sam skamenjena od pomisli da je takvo divno, prepametno dijete tako nešto preživjelo. Mogu da razumijem zašto je dijete ćutalo, ali ne mogu da vjerujem da u ovom gradu neki ljudi nisu znali da se to dešava i da su ćutali. Važno je da je ona krenula dalje i da je tu muku ostavila iza sebe. Baš smo Aco i ja razgovarali da je dobro što smo stariji i oboje bolesni jer bi temperamentni kakvi smo bili bili u stanju svašta da napravimo u bijesu. Njegove Sašku i Maju i moje Sašu i Itanu smo zajedno odgojili, poženili ih i poudavali, a onda smo se razveli. Bilo je lijepo, ali ne i lako. Njih četvero, sa razlikom po dvije godine… Godinama sam s njima bila u pubertetu. Svi oni danas sa svojom djecom shvataju zašto sam se ljutila i znaju danas da kažu: „A lijepo je nama naša Natka govorila“, dodala je Nada.

Izvor:žena.rs

(Dž.S.)

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti