Skriva se: Tajni život Toma Cruisea

Piše: Redakcija

Slavni glumac Tom Cruise posljednjih nekoliko mjeseci provodi u Londonu gdje snima novi film ‘Misson: Impossible 7’. Osim što radi, 58-godišnjak uživa u privatnosti do te mjere da planira čak i trajno se preseliti u Veliku Britaniju, tvrde strani mediji.

-Uživa u svom tajnom životu. Može ići u knjižaru, trgovinu, gdje god poželi, sve dok na sebi ima kapu i masku da ga ljudi ne primijete. Osjeća se kao obični građanin i jako mu godi privatnost – izjavio je neimenovani izvor za Entertain Times. U međuvremenu, glumac je nedavno dospio i na naslovnice zbog tvrdnji da se još više otuđio od svoje kćeri, 15-godišnje Suri koju je dobio u braku s 41-godišnjom Katie Holmes.

Navodno kćer nije vidio godinama, ali postoje i navodi da su prije dvije godine Suri i otac organizirali tajni sastanak koji se nimalo nije svidio Katie.

Izvor: Story.hr

(E.Dž.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti