Darežljiva ‘Azra’: Osvojite poklone i saznajte imena prethodnih dobitnika

Piše: Redakcija

Kao što ste naučili u svakom broju magazina “Azra” darujemo vrijedne poklone našim čitateljima, a to nismo propustili uraditi ni u ovom.

s’ Oliver Deels Like Summer može biti vaš!

Od 2016. s’Oliver svake godine predstavlja posebna limitirana izdanja s novom trendovskom temom. Godine 2021., njihova nova kreacija nudi osvježavajuću lakoću cjevtnih livada, što opet postaje nezaboravna pozivnica za ljeto.. Gornje note su bergamot, lotus i morske note; srednje note su božur, cvijet breskve i ruža; bazne note su sandalovo drvo, kedar i mošus.

Sve što treba da uradite jeste da u SMS poruci napišete: OK (razmak), ORBICO, svoje ime i prezime, godište te grad u kojem živite. SMS poruke šaljite na broj telefona: 091 510 101.

Farmasi poklon – paket sa sva četiri proizvoda može biti vaš:

Sve što treba da uradite jeste da u SMS poruci napišete: OK (razmak), FARMASI, svoje ime i prezime, godište te grad u kojem živite. SMS poruke šaljite na broj telefona: 091 510 101.

AZRA I BUYBOOK NAGRAĐUJU: Osvojite knjigu ‘Velika magija’

Sve što treba da uradite jeste da u SMS poruci napišete: OK (razmak), BUYBOOK, svoje ime i prezime, godište, te grad u kojem živite. SMS poruke šaljite na broj 091 510 101.

Dobitnici poklona iz prošlog broja su:

s.Oliver Follow Your Soul osvojila je: Aida Topalić, Sarajevo

Dobitnica LATOPIC poklon – paketa iz prošlog broja je: 

-Slađana Delić Zvicer, Prijedor 

Dobitnici Le & La nagrada su:

-Amela Muminović, Vražići, Čelić

-Lejla Nadarević, Cazin

-Enisa Pjano, Goražde

Dinka Džonlić, Travnik

Molimo sretne dobitnike da se jave u redakciju (tel. 033 281 393 / 033 281 444) radi informacije o preuzimanju nagrade. Prije dolaska na recepciju potrebno je pozvati putem telefona. Rok za preuzimanje je sedam dana od dana objave. Nagrade se preuzimaju u Avaz Twist Toweru (Tešanjska 24a, Sarajevo) od ponedjeljka do petka, od 10 do 16 sati.

Pročitajte još