Lijepa Šeherzada na poseban način mužu saopštila da je trudna

Piše: Redakcija

Berguzar Korel, glumica poznatija kao lijepa Šeherzada, nedavno je objavila je na Instagramu da sa suprugom Halitom, najpoznatijem po ulozi Sulejmana Veličanstvenog, očekuje treće dijete. Posljednje tri godine je nismo gledala u televizijskim projektima, a sada, kada je počela snimati novu seriju, istu je morala prekinuti jer je ostala u blaženom stanju. Rečeno je da će se serija, koja je započela smrću mlade djevojke, nastaviti vrlo brzo, no Berguzar je odgodila snimanje serije jer joj, kako je rekla, trudnički  stomačić ne bi pristajao u novoj ulozi.

Kako navode bliski članovi glumačkog para turskim medijima, Berguzar nije planirala treće dijete, posebno ne sada kada je napokon dobila glumački angažman.

-Prije nešto više od godinu dana dobila je drugog sina i definitivno nije planirala treću trudnoću tako brzo. Ma, nije je planirala uopće. Ali, jako su sretni jer vole djecu i otvoreni su prema proširenju porodice.  Nakon prvotnog šoka, Berguzar je napravila romantičnu večeru za Halita kako bi mu rekla sretnu vijest. Osmislila je cijeli protokol. Kada su došli do deserta, rekla mu je da ima još jedno iznenađenje i iz džepa je izvadila pozitivan test na trudnoću –  rekao je izvor.

Ona trudnoću nije planirala, ali jako joj se obradovala. Također, ovim su strušili sve tračeve da u braku ne štima.

-Nakon tri godine izbivanja s ekrana, saznala sam da sam trudna dok sam se pripremala za ulogu u TV seriji ‘Kanlı Yayın’, za koju smo se mjesecima vrijedno spremali. Iako me trudnoća nije spriječila da nastavim s projektom, morali smo odgoditi snimanje na kojem smo radili mjesecima, zbog mojih fizičkih promjena koje nisu prikladne za moj lik. Nije mi lako oprostiti se od ovog projekta na kojem sam radila sa sjajnim ljudima. Željela bih zahvaliti svim svojim kolegama, od kojih sam puno naučila i prošla kroz prekrasan proces stvaranja ovog projekta. Želim da nam se putevi ponovo ukrste u zdravim danima ‘napisala je lijepa glumica.

(E.Dž.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti