’Azra’ daruje dva parfema, beauty vaučere, boostere, spiruline za lijepu kožu: Saznajte i dobitnike poklona iz prošlog broja

Piše: Redakcija

“Black Label Men”  je “s.Oliverov” drveni aromatični miris za muškarce, predstavljen 2018. Gornje note su čempres, cedrat i narandža; srednje note su geranium, lavanda i žalfija; bazne note su kedar, vetiver i pačuli, dok je “Black Label Women” cvijetni voćni miris za žene. Gornje note su narandža, breskva i mandarina; srednje note su ljubičica, jasmin i ruža; bazne note su vanilija, mošus i sandalovo drvo.

s.Oliver Black Laber Men and Woman mogu biti vaši ako ste čitatelji printanog izdanja „Azra“ magazina! Sve detalje pronaći ćete na 7. strani našeg aktuelnog broja koji je u prodaji od 12. do 19. maja 2021.

s.Oliver Feels Like Summer iz prošlog broja osvojila je Selena Bobeta iz Mostara.

To nije sve, jer čitatelje nagrađujemo i na stranama 14., 23., 25. i 39.

Putem SMS poruke najsretniji čitatelji dobit će tri paketa „Afroditinih“ proizvoda ACTIVE SCIN BOOSTER za preoblikovanje tijela.

Dobitnica „Farmasi“ poklon-paketa iz prošlog broja je: Snježana Šašić iz Sarajeva.

Također, u saradnji s Izdavačkom kućom “Buybook” u ovom broju objavili smo i ime sretne dobitnice knjige “Velika magija” autorice Elizabeth Gilbert. Nju je osvojila Amela Torić iz Bihaća.

Na strani 23. su detalji kako osvojiti dva vaučera „Betty Boop Exclusive salona, a na 29. poklon-paket proizvoda „Dr. Plant“ – spiruline za lijepu kožu.

Ako izrežete kupon s 39. strane dobit ćete 10 posto popusta na sve usluge u salonu „Beuauty Studio Tea“.

Molimo sretne dobitnice da se jave u redakciju (tel. 033 281 393 / 033 281 444) radi informacije o preuzimanju nagrade. Prije dolaska na recepciju potrebno je pozvati putem telefona. Rok za preuzimanje je sedam dana od dana objave. Nagrade se preuzimaju u Avaz Twist Toweru (Tešanjska 24a, Sarajevo) od ponedjeljka do petka, od 10 do 16 sati.

Nastavite čitati “Azru”, jer mi smo tu da vas uvijek obradujemo.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti