Nekadašnja ljepotica zbog estetskih zahvata uništila karijeru

Piše: Redakcija

Twitter

Brojne svjetske ličnosti ne mogu odoljeti estetskim zahvatima, a često nemaju granicu kada je riječ o plastičnim operacijama. Jedna od njih je i američka glumica Lara Flynn Boyle koja se proslavila u kultnoj seriji ‘Twin Peaks’.

Twitter

Žena koja je godinama slovila za seks simbola  izgleda nije mogla da se pomiri sa starenjem, pa je taj ‘problem’ odlučila riješiti odlaskom pod nož.

Twitter

Iako je imala predivno prirodno lice, Lara je pretjerala sa zahvatima pa sada izgleda unakaženo i podbuhlo. Ova promjena ne sviđa se niti ljudima iz filmske industrije, te nema ni angažmana kao nekad. Strani mediji pišu kako se zbog izgleda rijetko kada pojavljuje u javnosti, ali paparazzi ju s vremena na vrijeme uhvate tokom dnevnih aktivnosti.

Iako je nekada imala vojsku obožavatelja, Lara je u posljednje vrijeme često na meti kritičara.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lara Flynn Boyle (@lfbsource)


Lara se jedno vrijeme borila i s anoreksijom, a strani mediji pisali su kako ima problema i s depresijom. S obzirom na to da već neko vrijeme ne razgovara s medijima, niko ne zna što se tačno događa u njenom životu.

Izvor:story

(Dž.S.)

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti