Za njim su uzdisale žene širom svijeta, a sad je došlo vrijeme za mlađeg brata

Piše: Redakcija

Poznati bokser Tyson Fury jedan je od onih muškaraca za kojim su žene oduvijek uzdisale. Uprkos tome što je prije nekoliko godina bio prozvan homofobom i nasilnikom, Tyson je sve optužbe uspješno demantirao, a popularnost mu nije opadala.

Tyson Fury

Ipak, sada mora biti na oprezu jer svaki put kad se pojavi negdje s bratom, on mu uvijek ukrade svu pažnju. Riječ je o Tommyju Furyju, bivšem takmičaru ‘Love Islanda’ koji je osvojio srca mnogih djevojaka diljem svijeta, a tabloidi su ga prozivali ‘jednim od najzgodnijih frajera u historoji showa’.

Tommy Fury

Tommy i Tyson prije nekoliko su dana zajedno uživali na plaži, a Tysonovo opušteno tijelo i nekoliko kilograma viška koštali su ga pažnje jer je ‘sav šlag’ pokupio Tommy svojom isklesanom figurom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tyson Fury (@gypsyking101)

Tommy je već više od godinu u vezi s  Molly-Mae Hague koja je također bila takmičarka showa. Par živi zajedno, a mnogi im uskoro predviđaju i svadbena zvona.

Izvor: tabloid.hr

(L.B.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti