Još jedna jeziva ispovijest Mansonove žrtve: Bacao me od zid i govorio prijateljima da me mogu imati

Piše: Redakcija

Ashley Walters predala je dokumentaciju i dokaze protiv pjevača Briana Warnera koji je svjetski poznat kao Marilyn Manson. Bivša asistentkinja u tužbi navodi da joj je tokom snimanja spota rekao da voli “kad djevojke izgledaju kao da su upravo silovane” i da se muzičar hvalio da je uspio da se “izvuče sa silovanjem”.

Ashley u tužbi dodaje da je Brian često bio pod dejstvom narkotika i da je usljed neuračunljivih stanja bio nasilan prema njoj.

Većina stvari za koje ga optužuje je dokumentovana i ona će pred sud izaći sa dokazima, piše “Rolling Stone”.

Dokumentacija koju je predala bivša asistentkinja

Dokumentacija koju je predala bivša asistentkinja

Warnerov tim negira sve optužbe koje se iznose na račun pjevača posljednjih mjeseci. U pravnoj dokumentaciji Ashley tvrdi da ju je napastvovao poslije prvog poslovnog sastanka 2010. godine i da ju je odmah pozvao u njegovu kuću u Zapadnom Hollywoodu. Rekao joj je da skine majicu i prislonio uz krevet prije nego što ju je navodno poljubio i ugrizao za uho.

Iako je prvobitno željela da ignoriše napad i da nastavi da radi svoj posao, ubrzo se dogodio novi incident. Na snimanju spota Manson je tražio od nje da pomogne muškarcu koji je bio angažovan na snimanju, a koji se dodirivao za polni organ. Nakon što je odbila i pokušala da napusti snimanje pjevač ju je gurnuo od zid.

Na listi optužbi je i događaj iz septembra 2010. godine na dodjeli “Scream” nagrada u Los Anđelesu. Menson je gurnuo asistentkinju u krilo poznaniku i rekao da “može da je ima”.

Na dugoj listi optužbi je i uznemiravanje mlade devojke koja je fan Mansona i zahtjevi da asistentkinja neprestano radi 48 sati.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti