Pronašli smo fotografije: Kako izgledaju djeca slavnih

Piše: Lejla Bejdic

Koliko god slavni roditelji, koji su poprilično medijski eksponirani, pokušavali svoju djecu sakriti od budnog oka javnosti, rijetkima to polazi za rukom. No, kada se živi pod svjetlima reflektora, to je zaista nemoguće. Mnogi slavni roditelji daju sve od sebe kako bi zaštitili svoju djecu i pružili im što normalnije djetinjstvo. Neki su i mogli kontrolirati porodičnu privatnost do određene granice, ali s novim vremenom i tehnologijama mijenjaju se i pravila, te su neka od djece slavnih osoba odlučila ne slušati svoje roditelje i otvoriti lične Instagram naloge na kojima redovno objavljuju svoje fotografije

 

Una Čolić

Starija kćerka omiljenog pjevača zabavne muzike Zdravka Čolića, 19-godišnja Una Čolić, mnogo je aktivna na društvenim mrežama. Često objavljuje vlastite fotografije, te plijeni pažnju izgledom. Iako Zdravko Čolić rijetko govori o porodici, supruzi Aleksandri i kćerkama, Uni i njenoj pet godina mlađoj sestri Lari, čini se da podržava Unu u svemu, pa i javnom eksponiraju. Moramo priznati da je Una prava ljepotica.

 

Đina Đinović

Kćerka Harisa i Meline Džinović, Đina sada ima 17 godina, a sin Kan 16. Starija mezimica Džinovića je veoma aktivna na društvenim mrežama, što joj mama i tata odobravaju, a nedavno je podijelila i da je u sretnoj vezi s fudbalerom Andrejem Đurićem. Melina je potom prokomentirala kćerkinu vezu.

– Haris i ja smo bez problema podržali tu vezu, jer je Andrej jedan fantastičan momak. Porodično ga veoma volimo, a stvar je u tome da je Haris bio taj koji je dopustio tu ljubavnu priču, meni je bilo malo šokantno.

Mina Joksimović

Mina (25) je kćerka popularnog regionalnog muzičara Željka Joksimovića i njegove bivše supruge Vesne, a plijeni poglede gdje god se pojavi. Diplomirala je na Fakultetu muzičke umjetnosti u Beogradu, a, osim glasom, pažnju plijeni i stasom te izgledom. Mina je prava ljepotica, a otac Željko se mnogo ponosi njome.

 

Minja Samardžić

Željko Samardžić sa suprugom Majom je duže od 40 godina u braku, u kojem su dobili tri kćerke, Sanju, Danijelu i Minju. Sanja i Danijela ne vole da se eksponiraju u javnosti, dok je Minja odlučila da postane dio javnog života. Bavi se muzikom, a njen pravac je malo drugačiji od tatinog.

 

Nađa Varešanović

Bh. pjevač Hari Varešanović poznat je po tome što svoj privatni život nastoji držati daleko od očiju javnosti, no, nedavno je napravio izuzetak i progovorio o svojoj kćerki Nađi.

– Moja kćerka je šefica Klinike u Tübingenu. Zet također radi na toj klinici. Moji unuci mogu da budu sretni, jer imaju dobre roditelje, a roditelji mogu da budu sretni, jer imaju zdrave i pametne dječake – rekao je on i dodao da su mu se sinovi tek oženili. Hari, osim kćerke Nađe, ima i dva sina, Damira i Maka.

 

Christian Cetinski

Tony Cetinski je dobio Christiana 1997., u prvom braku s Antonelom Butigan. Christian se rijetko pojavljuje u javnosti, osim kada Tony objavi neku zajedničku fotografiju. Tony je nedavno objavio da će postati djed, te da od sina očekuje prinovu.

 

Mirna Savić

Kćerka pjevača Massima Savića, Mirna je radijska voditeljica, blogerica i influenserica. Od mame Ene i tate Massima uvijek je imala podršku kada je izrazila želju da se bavi javnim životom. Massimo često priča o njoj, ne krijući koliko se ponosi svojom jedinicom.

 

Maximillian i Vincent Ibrahimović

Nevjenčana supruga Zlatana Ibrahimovića predmet je njegovog obožavanja, što je u intervjuima otvoreno više puta priznao.

– Ja volim samo jednu ženu – rekao je Zlatan novinarki koja ga je pitala kakve žene voli. Zove se Helena Seger i nimalo ne liči klasičnim ženama fudbalera. Helena i Zlatan su zajedno 14 godina, a plod njihove veze su dva sina, Maximillian i Vincent Ibrahimović. Maximillian je krenuo očevim stopama i okrenuo se fudbalu.

 

Robertsi

Julia Roberts se pobrinula za to da njena djeca ne žive pod okom javnosti. Glumica i njen muž Danny Moder, svoju djecu, Hazel, Phinnaeusa i Henryja, skrivaju i rijetki su trenuci kada imamo priliku vidjeti kako njihova djeca izgledaju. Jedna od takvih rijetkih prilika se nedavno dogodila, kada je u javnost izašla slika porodičnog portreta, te su svi ostali šokirani koliko su njihova djeca narasla, s obzirom na to da ih se rijetko kad vidjelo otkad su rođena.

 

Porodica Lopez

U aprilu su Jennifer Lopez i Alex Rodriguez odlučili prekinuti vezu nakon četiri godine, a za to vrijeme odgajali su svoje četvero kombinirane djece kao spojena porodica. Iako ćemo propustiti vidjeti vezu između njihove djece i na fotografijama J.Lo i ARoda, nadamo se da će mama dvoje djece i dalje dijeliti preslatke porodične fotografije. Lopez je u braku s pjevačem Marcom Anthonyjem dobila blizance Emmu i Maksimiliana, koji danas imaju 13 godina.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti