Nakon što je obnovila romansu s Benom: Jennifer dobila zabranu prilaska djeci

Piše: Redakcija

Nakon što su iznenadili javnost obnovivši romansu 17 godina nakon prekida, latino diva Jennifer Lopez i glumac Ben Affleck ne prestaju puniti medijske stupce širom svijeta. Fotografije zaljubljenog dvojca koji je prije nekoliko dana snimljen na romantičnom odmoru u Miamiju uzburkale su brojne obožavatelje, ali i bivše partnere koji i nisu toliko oduševljeni ovom novo – starom ljubavi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jenniferlopezali)


Naime, glumica Jennifer Garner, Benova bivša supruga s kojom ima troje djece – 15-godišnju Violet, 12-godišnju Seraphinu te devetogodišnjeg Samuela, ne podržava njegovu najnoviji vezu, a koliko je protiv iste govore i navodi kako je latino divi zabranila da se približava njenoj djeci, piše National Enquirer.

‘Jen je sve ovo s J.Lo jako tužno jer je svjesna koliko je Ben trenutno nestabilan i koliko mu zbunjujuće mora biti ovo obnavljanje stare ljubavi. Već neko vrijeme je izgubljen i to se vidi i iz ovakvih nepromišljenih i naglih odluka. No, kao i uvijek, Ben ne želi ničiju pomoć pa će se i ovaj put morati opeći na vlastitoj koži, ali Jen je dosta’, započeo je neimenovani izvor za spomenuti medij otkrivši tako kako je glumica odlučila da njena djeca neće upoznati novu ženu u tatinom životu.

‘Kada je Ben bio s Anom de Armas, Jennifer nije imala ništa protiv da ona bude uključena u živote njihovih troje mališana, prvenstveno jer je smatrala kako je ta veza ozbiljna i vodi k zajedničkoj budućnosti. No, nakon njihovog prekida, odlučila je da djecu više ne želi uvlačiti u očev ljubavni život pa je tako zabranila Benu da upoznaje djecu s J.Lo. Svjesna je kako je ovo samo prolazna avantura i njenoj djeci ne treba još jedna osoba koja će im se preko noći uvući u živote i jednako tako brzo otići iz istih’, ispričao je izvor.

Jennifer je u braku s Benom bila od 2005. do 2018. godine, a unatoč poprilično medijskom razvodu, dvojac je ostao u prijateljskim odnosima ponajprije zbog troje zajedničke djece.

Izvor:story

(Dž.S.)

 

Pročitajte još