Oženio se unuk Šabana Šaulića: Mlada sve ostavila bez daha

Piše: Redakcija

Fudbaler Luka Adžić i njegova lijepa izabranica Aleksandra danas su se zavjetovali na vječnu ljubav. Mladi par uskoro očekuje još jedan veliki razlog za slavlje, budući da će za koji mjesec postati roditelji djevojčice.

Aleksandra je nosila usku vjenčanicu i, uprkos poznoj trudnoći, izgledala je savršeno. Intimnoj ceremoniji održanoj na obodu jednog vojvođanskog vinograda prisustvovali su samo najbliži. Dio atmosfere na svom Instagramu otkrila je mladoženjina tetka, pjevačica Ilda Šaulić. 

Podsjetimo, atraktivna Aleksandra, studentica iz Novog Sada, starija je od Luke dvije godine. Dugo su u skladnoj vezi, a na društvenim mrežama često objavljuju zajedničke fotografije koje otkrivaju koliko su sretni.

Izvor: Hellomagazin.rs

(I.J.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti