Obožavatelji iznenađeni: Bali beg u zagrljaju prelijepe crnke

Piše: Redakcija

Brak jednog od najatraktivnijih glumačkih parova, Buraka Özçivita i Fahriye Evcen, često je na meti turskih medija. Iako par, kako tvrde, uživa u sretnom braku i u odrastanju sina Karana, nerijetko ih prate naslovi o bračnoj krizi i razvodu. Supružnici, koji često daju povod medijima za pisanje, sada je ponovno na meti tračeva, a povod je atraktivna crnka s kojom je Burak pozirao u zagrljaju.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Burak Özçivit (@burakozcivit)

Iako su se mnogi pitali ko je dama na fotografiji i želi li Burak tom objavom poručiti da u njegovu životu postoji nova žena, ispostavilo se da je riječ o njegovoj sestri Burçun.

-Ajme, ona je prekrasna. Pogledajte te crte lica i prekrasnu crnu kosu. Vidi se da su u rodu, komentirala je jedna obožavateljica na Instagramu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Burçun Özçivit (@burcunozcivit)

Inače, Burçun na Instagramu prati 263 hiljade pratitelja, a zanimljivo je da ona ne prati nikoga pa čak ni vlastitog brata. Iza sebe ima propali brak u kojem je dobila kćerkicu, a Burakovi pratitelji našalili su se kako bi im mogao proslijediti njen broj mobitela.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Burak Özçivit Fan Page (@burakwozcivit.r)

-Imam predivan odnos sa sestrom. Ona je jedna od najvažnijih žena u mom životu i zahvalan sam što mi ju je život podario. Nikada se nismo svađali i uvijek smo jedno drugome ogromna potpora. Njena sreća mi je bitna kao vlastita, poručio je Burak u jednom intervjuu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Fan Account (@fahbur20)

Izvor: Story.hr

(I.J.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti