5.560 KM skupljeno za hrabre Colibriće

Piše: L. B.

U sklopu kampanje za prikupljanje sredstava za rad Centra koji pruža usluge za oko 80 djece, Udruženje za podršku porodicama sa djecom i osobama sa poteškoćama u razvoju “Colibri” organiziralo je modnu reviju koju su nosile poznate TV voditeljice, zastupnice, ministrice, aktivistice, žene dobre volje, čija je namjera pomoći djeci koja su izuzetno marginalizirana u našem društvu. Revija se održala u Sarajevskoj vijećnici, u petak 4. juna s početkom u 15 sati.

Tokom rada udruženja „Colibri“, formirala se cijela jedna mreža prijatelja, dobrih ljudi, koji čine istinsku promjenu. Pozvani su svi ljudi dobre volje da se pridruže ovoj kampanji, te da uzmu aktivno učešće u licitaciji predmeta koje doniraju dame.

– Dragi naši prijatelji, donatori, kupci, divni ljudi, tokom naše humanitarne online aukcije i modne revije u Vijećnici prikupljeno je 5.560 KM!!! Hvala svima i od srca za učešće i ovakav odaziv. Svi kupci će biti kontaktirani uskoro. Vole vas Colibri – napisali su danas iz udruženja.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti