LM fitness na novoj lokaciji u Avaz Twist Toweru

Piše: Redakcija

Od 14.06.2021. godine LM fitness centar počinje sa radom na novoj lokaciji u Avaz Twist Toweru na 1. spratu. Moderno opremljen fitness centar prostire se na 700m2 prozračnog i osvjetljenog prostora sa vrhunskom opremom renomiranog proizvođača Tehno gym selection. Prostor ima na raspolaganju dvije velike dvorane za fitness i aerobik, prijemni  dio sa recepcijom, kutak za odmor i relaksaciju, dječiji kutak za igru, velike svlačionice sa tuševima i lako dostupan parking.

Fitness centar vode dvije javnosti dobro poznate doktorice iz oblasti sporta prof.dr. Lejla Šebić i doc.dr. Marijana Podrug Arapović koje su više od 20 godina vodeća imena u BiH kad su u pitanju grupni i individualni fitness treninzi. Vrhunska stručnost, jasna vizija, odlučnost i velika predanost ideji unapređenja zdravlja ljudi osnovni su poticaji kojima vježbanje ove dvije doktorice žele približiti i omogućiti svima. U ponudi fitness cnetra pored samostalnog vježbanja, svakom vježbaču na raspolaganju su različiti grupni programi aerobika s kojima se ovaj centar posebno ponosi i smatra najboljim u gradu. Vrhunski educirani instruktori vode vas kroz svjetsi poznate programe: Pilates, Zumba, Hard body, Step, Tae-bo, Workout, Fit-ball, Hard Body, Body Focus i brojni drugi.

Iskustvom stečenim u 20 godina uspješnog poslovanja u managementu sporta i sportske rekreacije, LM Fitness osigurava Vam savršenstvo u vježbanju. Naša usluga namijenjena je rekreativcima, profesionalnim sportistima i amaterima. LM fitness vam daje mogućnost individualnog vježbanja sa personalnim trenerima kojih su stručni i posvećeni svom poslu, a zadovoljni klijenti su njihova najbolja reklama. Mnogim ljudima smo pomogli da izgube višak kilograma, da steknu zdrave životne navike i da uživaju u samom procesu vježbanja. Pored vježbanja u fitness centru svaki mjesec se organizuju stručna motivirajuća predavanja o principima zdrave prehrane, suplementacije, oporavka nakon treninga kao i savjet za ljepotu i njegu tijela.

Svi programi i usluge bazirani su na profesionalnosti, kvaliteti, inovaciji i znanju. Kontinuirano educiramo naše klijente kako bi oni sami znali primijeniti ta saznanja te iskoristiti slobodno vrijeme za sebe. Cilj nam je poboljšati Vaš način života kroz primjenu sporta, pokazati Vam da svaki trening može biti zabavan i koristan.

Fitness cnetar pruža i usluge pripreme vrhunskih sportista i sportskih ekipa. Brojni sportski timovi su već trenirali u LM fitnessu kao i poznate sportske zvijezde.

U LM fitness centru možete ostvariti Vaš san o zdravom životu, dobroj kondiciji i tijelu s kojim ćete biti zadovoljni.

Više informacija na www.lmfitness.ba

FB LM fitness

Instagram lifeismotionfitness

Tel: 061215415 ili 061100419

 

Pročitajte još