Crna mrlja života Cristiana Ronalda: Učiteljica ne odustaje od želje da ga uništi!

Piše: Redakcija

Kathryn Mayorga, nekada manekenka a danas učiteljica, ne odustaje od optužbi da ju je silovao Cristiano Ronaldo prije 12 godina u Las Vegasu.

Prema Mayprginoj priči sve se desilo u jednom hotelu, a sada Amerikanka traži veliku odštetu od slavnog fudbalera – u iznosu od čak 60 miliona dolara!

Da nečega u cijeloj priči ipak ima potvrda je jer je Ronaldo 2010. želio da se nagodi sa Kathryn i vansudskim sporom joj platio 350.000 dolara poravnanja nakon optužba da ju je silovao.

Međutim, Kathryn Mayorga sada kaže kako je bila neuračunljiva prilikom pristanka na vansudsko poravnanje, te sada traži dodatnih 60 miliona.

Cristiano Ronaldo rape accuser demands £56million for 'pain & suffering' after claims of 'assault' in hotel room

Zajednička fotografija iz kluba Foto: The Sun

Tačnije, učiteljica i bivša manekenka želi 20 miliona za pretrpljeni bol i duševnu patnju, još toliko za budući bol i duševnu patnju, te dodatnih 20 za sudske i druge troškove piše Daily Mail.

Britanska javnost se ovih dana i te kako bavi Ronaldom nakon pisanja da bi već na ljeto mogao da postane fudbaler Manchester Uniteda, a ova situacija je dodatno uzdrmala javnost.

Manekenka je priznala kako je svojevoljno pristala da ode u sobu portugalskog fudbalera, ali da nije željela da ima odnose, što nije spriječilo Ronalda da je iskoristi.

Vegas police want Ronaldo's DNA for alleged rape in 2009

U više navrata je Cristiano demantovao priče o silovanju, tužilaštvo nije pokrenulo postupak jer je utvrdilo da tvrdnje Mayorge ne mogu biti dokazane bez osnovane sumnje, pa je ona morala da pokrene civilnu parnicu.

Izvor: blic.rs

(L.B.)

Pročitajte još