Gubitak u porodici Biden: Jill se oprostila emotivnom porukom

Piše: Dž. S.

Prva dama SAD-a Jill Biden na svom Instagram profilu objavila je fotografiju i emotivnu poruku. Naime, porodica Biden je izgubila  njihovog voljenog ovčara Champa, koji je bio uz njih 13 godina i kojeg su svi obožavali.

-Danas su nam srca teška jer vam svima stavljamo do znanja da je naš voljeni njemački ovčar Champion, mirno preminuo kod kuće. Bio nam je stalni, dragocjeni pratilac tokom posljednjih 13 godina i obožavala ga je cijela porodica Biden. Čak i dok je Champova snaga slabila u posljednjim mjesecima, kad bismo ušli u sobu, on bi se odmah pridigao, uvijek bi mahao repom, i gurkao nas da ga češemo iza uha ili po stomaku. Gdje god da smo bili, on je želio biti s nama i sve je odmah bilo bolje kad je bio pored nas. Ništa više nije volio, nego da se na kraju dana sklupča pred našim nogama, pred vatrom, pridružio nam se kao utješno prisustvo na sastancima ili se sunčao u vrtu Bijele kuće. U mlađim danima bio je najsretniji jureći lopte za golf na travnjaku Pomorske zvjezdarnice ili se utrkivao da uhvati naše unuke dok su trčali oko našeg dvorišta u Delawareu. U našim najradosnijim trenucima i u našim najtužnijim danima, bio je tu s nama, osjetljiv na svaki naš neizgovoreni osjećaj i emociju. Volimo svog slatkog, dobrog dječaka i uvijek će nam nedostajati, piše u objavi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by First Lady Dr. Jill Biden (@flotus)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti